Kan du sælge syv tests til dine medlemmer?

Leasingprisen på en InBody starter fra ca. 700,- ex moms/mdr (InBody 270). Hvis en enkelt test eksempelvis sælges for kr. 100,- ex moms, skal du eller dit personale kun sælge syv tests på en måned før en InBody 270 begynder at give overskud pr. måned.

Dertil kommer at en InBody-test altid er en god mulighed for salg af andre ydelser. Det er sjældent at medlemmet kan nøjes med en test, og derfor kan det give god mening at sælge et klippekort til f.eks. kr 350,- ex moms for fem tests.

Er det mon ikke muligt at sælge minimum to klippekort på en måned? Priserne kan du sætte som du vil. Ovenstående er bare et eksempel på hvor lidt der skal til før en InBody kan give et månedligoverskud.

Sælg InBody som abonnement

Medlemmerne elsker InBodyen, og derfor kan det give god mening at sælge ”ad libitum” test for eksempelvis kr. 40,- ex moms pr mdr. som et tillæg til deres medlemskab.

Hvis bare 18 medlemmer tilkøber et ”InBody-medlemskab” begynder en InBody 270 at give overskud og vil man forkæle sine medlemmer med en InBody 570, er break even omkring 25 medlemmer

Lej den ud til personlige trænere

I et motionscenter med personlige trænere der lejer sig ind, kan en investering i en InBody hurtigt blive en god forretning. Hvis bare tre personlige trænere lejer sig ind på en InBody270 for eksempelvis 250,-pr mdr ex moms. er der break even.

Vil man som center gerne tiltrække dygtige personlige trænere, kan det give god mening at investere i en større model f.eks. InBody 570. Med fire lejere á kr. 250 ex moms er den månedligeydelse så godt som betalt.

Skaf nye medlemmer med InBody

InBodyen er også et oplagt redskab til at tiltrække nye medlemmer til centret eksempelvis ved at lave en InBody-event i centret, hvor ikke-medlemer kan få lavet en gratis test plus en rundvisning.

Det er også oplagt med kampagner ala ”meld dig ind inden d x/x og få to InBody-test gratis (opstart og efter tre mdr)”.

Vil du høre mere?

Skriv til os, og vi kontakter dig med mere info.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Virksomhed (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked